Uusia kuvia olisi kamerassa, mutta en ole saanut päätettyä onko ne julkaisun arvoisia. Luultavasti päätän, että eivät ole koska kuvauskeikka ei oikein tuottanut mieluista satoa. Tylsää ja tylsempää. 

Viime aikoina ei ole kamera mahtunut laukkuun, on koulutusjuttuja ja muuta mukavaa sen verran täynnä. iPad on nyt vienyt kameran paikan laukussa. 

iPadiin olen joskus ostamassa kameran purkuvehkeet, joten luultavasti sillä alan enemmänkin päivittämään tätä blogiani. Koska läppäri on särki, niin olen korvannut sen lähes täysin iPadilla. 

Itseasiassa en ole viime viikkoina edes koskenut kameraan, koska on ollut ihan kaikkea muuta. Välillä on ikävä, sit se taas unohtuu kun taloudessa on uusi kissanpentu ja juoksen koulutuksessa ja nyt Lokakuussa myöski suorittelen 3 korttia/passia ja ensi kuussa vielä yksi hankalempi eli järjestyksevalvojakurssi. 

Että, tekemistä on. Tosin onpa tuota ihmissuhteellakin tekemistä, kun kamera on saanut olla rauhassa vaikka hääki on tuohon tykästyny enemmän kuin tarpeeksi x)