Tämä on siis valokuvablogi. En tiedä, meneekö tämä nyt ihan haasteblogeihinkin, mutta en ole vielä ainakaan bongannut yhtään "kuvaa punaisia asioita"-haasteita, mutta enpä kyllä ole toistaiseksi sen kummemmin etsinytkään. Olisi kiva inspiraatiopula-päivinä käyttää sellaisia apuna, vaikka enemmänkin vedän fiiliksen mukaan. Tänään esimerkiksi on niin harmaa ja sateinen päivä, että aion kuvata jotain kirkkaita värejä. Punainen kävi mielessä, mutta koska matkalla koulutukseen jo bongailin punaisia juttuja "valmiiksi" niin en ehkä ota sitä koska haluan välttää sitä, että menen seisomaan torille ja totean että "ooh, täällä on paljon punaisia asioita, tää on helppoa!" vaan tahdon valita värin/muodon/asian/esineen/jne etukäteen ja lähden vasta sitten liikenteeseen.

Blogin idea on siis lähtöisin maanpäällisen jumalani (yhden niistä) Scott Kelbyn Suuri digikuvauskirja-nimisestä opuksesta. Jos nyt oikein muistan, koska parasta aikaa olen em. koulutuksessa (matikan tunnin tauko, mutta mulla pyörii vaan blogi mielessä ku inspiksen sain. Vielä pitäisi 5h kestää, että pääsen kameran varteen..) ja nimimuistini on onneton.

Ideana on siis kuvata Joensuussa julkisilla, kaikkien tavoitettavissa/nähtävissä olevia juttuja. En siis mene kenenkään kotiin (edes omaani) kuvailemaan, vaan tahdon pitää blogia myös vähän siinä mielessä että halukkaat voi tunnistaa kuvan paikan. Tiedättehän Karjalan Heilin Tunnista kaupunkisi-kilpailun?

Opettaja tuli. Iih. Matikkaa! 

Nähdään myöhemmin kuvien merkeissä.